fbpx

Uusi vaihtoehto sekä sijoittajille että yritysten rahoitukseen

Korkeiden kertakustannusten vuoksi joukkolainarahoitus on ollut Suomessa aiemmin vain suuryritysten käyttämä rahoitusmuoto. UB Rahoitus mahdollistaa joukkolainarahoituksen järkevin kustannuksin 30 000 – 5 000 000 euroa yrityslainoihin.

Rahoitusmuodon yksikkökustannuksia on saatu laskettua luomalla oma joukkorahoitusalusta ja siihen johdonmukainen toimintamalli. Rahoitusta hakevista yrityksistä kerätään tiedot yhdenmukaisesti hyödyntäen sekä yhteistyökumppaneilta reaaliaikaisesti saatavia tietoja että suoraan yritykseltä saatavia tietoja.

UB Rahoituksen sydän on verkkopalveluumme rekisteröineet lainanhakijat ja sijoittajat. Kun sijoittajat löytävät pääomalleen sopivia sijoituskohteita ja yritykset itselleen sopivaa rahoitusta, kaikki hyötyvät.

UB Rahoitus tarjoaa yrityksille

  • Nopean valmiiksi mietityn kokonaispalvelun rahoituksen hankintaan
  • Useita järkeviä rahoitusvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin

TUTUSTU YRITYSRAHOITUKSEEN

UB Rahoitus tarjoaa sijoittajille

  • Mahdollisuuden sijoittaa pk-yritysten lainoihin
  • Jatkuvat hajautetut sijoitukset, sijoitussummista riippumatta
  • Yhdenmukaiset tiedot sijoituskohteista helpottamaan kohteiden vertailua

TUTUSTU SIJOITUSPALVELUIHIN
 

UB Rahoituksen rekisteröityneet sijoittajat ovat rahoittaneet 246 suomalaista yritystä jo 52,5 miljoonalla eurolla.

UB Rahoitus on osa United Bankers -konsernia

United Bankers Oyj on UB Rahoituksen pääomistaja. UB Rahoituksen muut omistajat kuuluvat yrityksen toimivaan johtoon. Yhtiön perustajaosakkaat ovat edelleen mukana kehittämässä UB Rahoituksen palvelua ja liiketoimintaa.

UB Rahoituksen historia ulottuu vuoteen 2015, jolloin yhtiö perustettiin nimellä Joutsen Rahoitus Oy. Lainamuotoinen joukkorahoitus aloitetiin maaliskuussa 2016 ja elokuussa 2017 Joutsen Rahoituksesta tuli ensimmäinen Finanssivalvonnan virallisesti rekisteröimä lainamuotoisen joukkorahoituksen välittäjä.

Joutsen Rahoitus siirtyi osaksi United Bankers -konsernia loppuvuodesta 2017 UB:n ostettua Joutsen Rahoituksen pääomistajan Suomen Pankkiiriliikkeen. UB Rahoitus -nimi otettiin käyttöön keväällä 2018.

United Bankers -konserni

United Bankers -konserni on suomalainen, pääosin avainhenkilöidensä omistama rahoitusalan konserni. Oy United Bankers Ab perustettiin vuonna 1986. Yli 30 vuoden toimintahistoriallaan UB on yksi vanhimmista suomalaisista keskisuurista sijoitusalan toimijoista.

WWW.UNITEDBANKERS.FI
 

Vahvat yhteistyökumppanit ja laaja yhteistyöverkosto

Organisaatioomme kuuluu suoraan ja välillisesti kymmeniä yritysrahoituksen ja talouselämän asiantuntijoita. Lisäksi verkostoomme kuuluu eri toimialoilta olevia yhteistyöyrityksiä, joiden kanssa pyrimme molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön. Teemme laajaa yhteistyötä muun muassa Suomen Asiakastieto Oy:n kanssa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIMME
 

Turvallisuus, tietosuoja ja käyttöehdot

UB Rahoitus on Finanssivalvonnan rekisteröimä ja valvoma lainamuotoisen joukkorahoituksen välittäjä. Noudatamme verkkopalvelussamme Finanssivalvonnan edellyttämiä turvallisuuskäytäntöjä ja -ohjeita.

Verkkopalvelua käytetään salatulla yhteydellä. Kaikki merkittävät toimenpiteet palvelua käytettäessä varmennetaan joko tekstiviestillä käyttäjälle lähetettävällä kertaluonteisella salasanalla, pankkitunnuksilla tai EU-direktiivin mukaisella sähköisellä allekirjoituksella.

Lue lisää