fbpx

Nopea ja edullinen yritysrahoitus suoraan suomalaisilta sijoittajilta

Rahoituksen hakeminen onnistuu palvelussamme sähköisesti hakemuksen täyttämisestä lainasopimusten allekirjoittamiseen – ilman turhaa papereiden pyörittelyä.

Sama rahoituspäällikkö palvelee yritystänne koko rahoitusprosessin läpi aina alustavasta rahoitustarjouksesta alkaen. Häneltä voi tarvittaessa kysyä lisätietoja ja ohjeita liittyen yrityksen rahoitukseen. Näin pyrimme säästämään sekä teidän aikaanne että vaivaanne.

Aloita yritysrahoituksen hakeminen

 • Alustava yritysrahoitustarjous jopa samana työpäivänä

  Tarjouspyynnön täyttäminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan hyvänsä – aina yhtä helposti.

 • Lainaehdotus kahdessa työpäivässä

  Yrityskohtainen rahoituspäällikkö lähettää lainaehdotuksen hyväksyttäväksi rahoitushakemuksen täytettyänne.

 • Yritysrahoitus alle viikossa

  Sijoittajat pääsevät sijoittamaan yrityksenne lainaan heti hyväksyttyänne lainaehdotuksen. Lainan voi nostaa sen täytyttyä kokonaan, tai osissa sen täyttyessä.

Yritysrahoitusta monenlaisiin tarpeisiin

Valitse yrityksellenne sopivin rahoitusmuoto tai anna rahoituspäälliköidemme tehdä tarpeidenne pohjalta alustava rahoitustarjous. Rahoitusmuotoina on tarjolla kuukausi- ja kertalyhenteisiä lainoja sekä niiden yhdistelmiä joko ilman vakuuksia tai vakuudellisena.

Kuukausilyhenteinen yrityslaina on perinteinen rahoitusratkaisu pitempiaikaiseen rahoitustarpeeseen, esimerkiksi investointeihin, joilla haetaan pitkällä aikavälillä tasaista kassavirran lisäystä. Kuukausilyhenteisessä yrityslainassa lyhennys ja korko maksetaan kuukausittain tasaerissä. Korko lasketaan vain jäljellä olevalle lainapääomalle.

Kertalyhenteinen, niin sanottu bullet-laina, on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen. Lainasta maksetaan kuukausittain vain korko ja koko laina lyhennetään kerralla viimeisessä maksuerässä. Rahoitusratkaisuna se sopii parhaiten hankkeisiin, joissa pääoma on sidottuna hankkeeseen määräajan.

Aloita yritysrahoituksen hakeminen

Yleisimmät yrityslainan käyttötarkoitukset

 • Kassavirran lisääminen
 • Toimitilojen laajentaminen ja kunnostaminen
 • Uusien työkoneiden ja laitteiden hankinta
 • Toiminnan laajentaminen
 • Kertaluonteisten kulujen kattaminen
 • Uusien työntekijöiden palkkaaminen

Jo 246 suomalaista yritystä on saanut kauttamme rahoitusta yhteensä 52,5 miljoonalla eurolla.

Joustava rahoitusratkaisu

Yritysrahoituksen kokonaiskustannuksiin vaikuttavat yrityksen taloustietojen ja maksukyvyn ohella mahdollinen yrityslainan vakuutena oleva reaaliomaisuus. Vakuudelliset yrityslainat tarjoavat vakuudettomia alhaisemman koron ja mahdollisuuden pitempään laina-aikaan.

Yrityslaina ilman vakuuksia

UB Rahoituksen vakuudeton yrityslaina tarjoaa järkevän korkotason jättäen yrityksen mahdollisen vakuudeksi sopivan kiinteän omaisuuden käytettäväksi muihin rahoitusmuotoihin nyt tai tulevaisuudessa.

Vakuudellinen yrityslaina

UB Rahoituksen vakuudellinen yrityslaina edellyttää 20 – 100 % reaalivakuuksia. Lainan kokonaiskulut ovat vakuudetonta edullisemmat ja laina-aika tarvittaessa pitempi.

 

Valitse sopiva lyhennystapa

Kokonaiskustannuksen ohella sopivan yritysrahoituksen valinnassa kannattaa huomioida yrityksen maksukyvyn säilyminen riittävänä koko lainakauden. Maksukyvyn säilymiseen voi vaikuttaa valitsemalla rahoitusmuotoon sopivan lyhennystavan.

Kuukausilyhenteinen yrityslaina

Kuukausilyhenteinen yrityslaina on perinteinen rahoitusratkaisu pitempiaikaiseen rahoitustarpeeseen, esimerkiksi investointeihin, joilla haetaan pitkällä aikavälillä tasaista kassavirran lisäystä. Kuukausilyhenteisessä yrityslainassa lyhennys ja korko maksetaan kuukausittain tasaerissä. Korko lasketaan vain jäljellä olevalle lainapääomalle.

Kertalyhenteinen yrityslaina

Kertalyhenteinen, niin sanottu bullet-laina, on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen. Lainasta maksetaan kuukausittain vain korko ja koko laina lyhennetään kerralla viimeisessä maksuerässä. Rahoitusratkaisuna se sopii parhaiten hankkeisiin, joissa pääoma on sidottuna hankkeeseen määräajan

Kuukausi- ja kertalyhenteisen yrityslainan yhdistelmä

Kuukausi- ja kertalyhenteisen yrityslainan yhdistelmässä lyhennys kuukausilyhenteisestä osuudesta ja korko jäljellä olevalle lainapääomalle maksetaan kuukausittain tasaerissä. Viimeisen lainaerän yhteydessä lyhennetään lisäksi kerralla koko kertalyhenteisen lainan osuus.

Yrityslainaesite

Lataa yrityslainaesite. Esitteestä löydät keskeiset tiedot UB Rahoituksen tarjoamista lainoista.

ESITE

Rahoituspäällikkömme auttavat yrityksellenne parhaiten sopivan rahoitusratkaisun löytämisessä

Keskustele rahoituspäällikkömme kanssa yrityksenne rahoitustarpeista. Voit aloittaa rahoitusvaihtoehdoista keskustelemisen myös pyytämällä alustavan lainatarjouksen. Rahoituspäällikön tehtävänä on löytää yrityksellenne sopivin rahoitusvaihtoehto ja auttaa teitä läpi rahoitusprosessin.

OTA YHTEYTTÄ  tai  Pyydä tarjous

Vertaile rahoitusvaihtoehtoja

Tutustu tarkemmin eri vaihtoehtoihin ja kartoita itse yrityksellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

VERTAILE

Yritysrahoituksen ehdot, rahoituksen enimmäismäärä ja koron määrittyminen

Noudatamme jokaisen rahoitushakemuksen arvioinnissa samoja määreitä. Saatavilla olevien taloustietojen pohjalta laskemme yritykselle lainankantokyvyn, teemme arvion yrityksen maksukyvystä lainakauden aikana ja arvioimme lainan kokonaisriskin sijoituskohteena.

Lainan kokonaisriskin arviointiin vaikuttavat yrityksen taloustietojen ja maksukyvyn ohella mahdolliset lainan henkilötakaajat sekä mahdollinen lainan vakuutena oleva reaaliomaisuus. Lainaan sisältyvän kokonaisriskin pohjalta määritellään lainan korko.

Lopullisen rahoituspäätöksen tekevät palveluumme rekisteröityneet sijoittajat. Yhteistyössä rahoitusta hakevan yrityksen kanssa pyrimme tarjoamaan sijoittajille riittävät tiedot sijoituspäätöksen pohjaksi, yhteisesti sovittujen sääntöjen mukaisesti.

ALOITA YRITYSRAHOITUKSEN HAKEMINEN

tai kysy lisää rahoituspäälliköiltämme

 • Yritys on rekisteröity Suomeen

  Rahoitusta voivat saada Suomeen rekisteröidyt yhtiöt, joiden yhtiömuoto on avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö tai julkinen osakeyhtiö.

 • Yrityksen luottoluokitus on AAA – A

  Jokaisen yhtiön luottoluokitus arvioidaan yhteistyössä Asiakastieto Oy:n kanssa. Luottoluokituksen, liikevaihdon, tuloksen, taseen ja rahoitustuloksen avulla laskemme jokaiselle yritykselle lainankantokyvyn. Mahdolliset lainan henkilötakaajat tai reaalivakuudet eivät vaikuta yhtiölle myönnettävän lainan enimmäismäärään.

 • Maksukyvyn säilyminen

  Toimimme vastuullisen luotonmyönnön periaatteiden mukaisesti. Keskeinen rahoitusehto on yrityksen maksukyvyn säilyminen hyvänä koko lainakauden ajan.