Pääyhteistyö­kumppanimme

 • United Bankers -konserni

  United Bankers -konserni on suomalainen, pääosin avainhenkilöidensä omistama rahoitusalan konserni. Oy United Bankers Ab perustettiin vuonna 1986. Yli 30 vuoden toimintahistoriallaan UB on yksi vanhimmista suomalaisista keskisuurista sijoitusalan toimijoista.

  www.unitedbankers.fi

 • Suomen Asiakastieto Oyj

  Asiakastieto on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalvelujen toimittajista Suomessa. Asiakastieto on apunamme lainojenvälityksen päätöksentekoprosessien sekä asiakkuuksien hallinnan automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla.

  www.asiakastieto.fi

 • Intrum Justitia Oy

  Intrum Justitia on luotonhallinnan ja perinnän asiantuntijayritys. Intrum Justitia on yksi toimialansa suurimmista toimijoista Euroopassa. Intrum Justitia vastaa Joutsen Rahoituksen välittämien lainojen perinnästä.

  www.intrum.fi

 • Signicat AS

  Signicat tuottaa sähköisen tunnistamisen ja sähköisen allekirjoittamisen ratkaisuja. Signicatin avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme EU-direktiivin mukaiset sähköiset allekirjoitukset. Signicat on Pohjoismaiden markkinajohtaja.

  www.signicat.com

 • Maksuturva Oy

  Maksuturva Group on Finanssivalvonnan valvonnassa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja.

  www.maksuturva.fi