Tiedote

Joutsen Rahoitus avaa välittämilleen yrityslainoille jälkimarkkinat

Joutsen Rahoituksen ylläpitämällä markkinapaikalla sijoittajat voivat lainata rahaa suomalaisille yrityksille turvallisesti ja vaivattomasti. Joutsen Rahoitus avaa yrityslainapalvelu avaa välittämilleen lainoilleen jälkimarkkinat. Nyt sijoittajien on mahdollista tarjota lainasijoituksensa toiselle palvelua käyttävälle sijoittajalle ostettavaksi ja siten likvidisoida sijoituksensa rahaksi nopeammin ja joustavammin.

– Palveluna jälkimarkkinat tuovat tehokkuutta ja joustavuutta sijoittamiseen. Jälkimarkkinat mahdollistavat entistä paremman hajauttamisen sekä mahdollisuuden likvidisoida sijoitukset kesken laina-ajan. Jälkimarkkinat avaavat pk-sektorin yrityslainasijoittamisen myös lyhyemmälle horisontille ja mahdollistaa pääsyn jo liikkeeseen laskettuihin yrityslainoihin, kertoo Joutsen Rahoitus Oy:n toimitusjohtaja Antti Suorsa.

Joutsen Rahoitus Oy on Suomalainen yrityslainojen välittäjä. Joutsen Rahoitus on rakentanut koko rahoitusalaa mullistavan markkinapaikan, jossa sijoittajat ja hyvän luottoluokituksen omaavat pk-sektorin yritykset kohtaavat. Lähes jokainen yritys tarvitsee rahoitusta jossain vaiheessa elinkaartaan. Sijoitusmaailman jatkuvasta muutoksesta ja markkinoiden haasteista johtuen sijoittajat etsivät uusia sijoituskohteita. Tarjoamme turvallisen, helpon ja nopean tavan sijoittaa Suomalaisien pk-sektorin yrityslainoihin.

Lisätietoja:
Antti Suorsa, Toimitusjohtaja, Joutsen Rahoitus Oy, puh. +358 50 5252112 / antti.suorsa(at)joutsenrahoitus.fi