Nopea rahoituspäätös mahdollisti tuotekehitysprojektin aloituksen niin, että saimme etulyöntiaseman kilpailijoihin verrattuna 5G-testausratkaisujen toimittajana.

Orbis Systems Oy:n toimialana on kehittää ja toimittaa erilaisia testaus-, ohjaus- ja automaatiojärjestelmiä pääasiassa elektroniikka- ja automaatioteollisuuden tarpeisiin.

Yritysrahoitusta haettiin tuotekehitysprojektia ja käyttöpääomaa varten. Kilpailutilanteen kiristyessä yritys halusi aloittaa T&K-hankkeen ennakoivasti. Tuotekehitysprojektissa kehitettiin automaattisia tuotannon testausjärjestelmiä. Uudet ratkaisut mahdollistavat täysin automatisoidut testaukset isoille volyymeille. Hankkeen mahdollisimman nopea aloitus mahdollisti liiketoiminnan kasvun jo 2018 sekä etulyöntiaseman muihin kilpailijoihin verrattuna alkuvaiheen 5G-testausratkaisujen toimittajana.

Tuomo Tolonen, COO, Orbis Systems Oy
Tieto UB Rahoituksesta löytyi netin kautta. Vaihtoehtoisissa rahoitusratkaisuissa prosessit olivat pitkiä ja tarvitsimme päätöksen nopeasti. UB Rahoituksen palvelu toimi nopeasti ja oli riittävän yksinkertainen. Yhteistyö oli avointa ja toimivaa.
Tuomo Tolonen, COO, Orbis Systems Oy

Tutustu muihin UB Rahoituksen asiakkaiden kokemuksiin Tutustu