UB Rahoitus tarjosi meille vaivattoman ja nopean rahoitustavan uuden tuotemerkin lanseeraamiseksi

Kello ja Kulta Widemark vietti 133-vuotisjuhliaan marraskuun alussa uusissa liiketiloissa Helsingin Etu-Töölössä ja lanseerasi juhlansa kunniaksi Alpina-kellomerkin Suomeen.

Perinteinen kello- ja kultasepänliike laajensi toimitilojaan aiemmin tänä vuonna. Viralliset avajaiset haluttiin kuitenkin ajoittaa liikkeen syntymäpäivälle. Näin samaan yhteyteen pystyttiin tuomaan uuden tuotemerkin, Alpina-kellojen, lanseeraus.

Pitkään suunnitteilla olleet Widemarkin liiketilojen ja MT-Koru Oy:n toisen Vantaan Myyrmannissa sijaitsevan liiketilan uusiminen rahoitettiin perinteisellä pankkilainalla. Päätös Alpina-kellojen lanseerausesta tapahtui nopeasti. Kun Alpinan kanssa päästiin sopimukseen haluttiin lanseeraus hoitaa mahdollisimman ripeästi, kertoo MT-Koru Oy:n toimitusjohtaja Ismo Tuovinen.

Meille nopeus ja vaivattomuus oli tärkein rahoituksen valintaperuste.

Meille oli tärkeää saada Alpina-kellojen lanseeraus ajoitettua vuoden loppuun. Joulu on kello- ja kultasepänliikkeille tärkeä sesonki. Uuden tuotteen lanseeraaminen ja avajaisten pitäminen ennen joulua oli meille ensiarvoisen tärkeää.

Toimitusjohtaja Tuovisen mukaan jonkin verran matalampi korkotaso ei tässä yhteydessä ollut riittävä syy hakea lanseerausta varten rahoitusta pankista. Pienten korkoerojen vertailu tällaisten lainasummien ollessa kyseessä ei tuntunut tarkoituksenmukaiselta.

Pankkilainan saaminen olisi vienyt liikaa aikaa ja resursseja suhteessa tarvittavan lainan määrään. UB Rahoituksen kanssa lanseeraukseen tarvittava rahoitus saatiin hoidettua nopeasti ja vaivattomasti.

Meille perinteikkään Alpina-tuotemerkin lanseeraaminen Suomessa oli tärkeää. Uskomme asiakkaidemme olevan kiinnostuneita Alpinan kelloista ja saimme mahdollisuuden tehdä lanseerauksen ennen tärkeää joulusesonkia. Olisimme menettäneet omasta mielestämme merkittävästi enemmän, jos lanseeraus olisi pitänyt siirtää myöhempään ajankohtaan rahoituksen vuoksi, Tuovinen toteaa.

Rahoituksen saaminen nopeasti mahdollisti Alpina-kellojen lanseeraamisen sopivasti joulumarkkinoiden kynnyksellä.
Ismo Tuovinen, MT-Koru Oy
Riikka ja Ismo Tuovinen Kello ja Kulta Widemarkin uusien tilojen avajaisissa. (Kuva: Olli Seppälä)

Kello ja Kulta Widemark: kellojakultawidemark.fi

Tutustu muihin UB Rahoituksen asiakkaiden kokemuksiin Tutustu