Lainanhakuprosessi sujui ripeästi ja rahoitus järjestyi ajoissa – ammattimiehet asialla.

Garantia Rakennus Oy on vuodesta 2006 toiminut perheyritys Jyväskylässä. Yritys suunnittelee, myy ja rakentaa perheille yksilöllisiä ja laadukkaita koteja. Tuotantoon kuuluu rivi-, pienkerros- ja kerrostaloja sekä yksilöllisiä omakotitaloja, loma-asuntoja ja hallirakennuksia. Yritys on laajentanut toimialaansa myös vanhojen arvokiinteistöjen saneeraukseen ja asuntotuotantoon Jyväskylän keskustassa.

Garantia Rakennus haki UB Rahoituksesta yrityslainaa tontinhankintaan Jyväskylän Säynätsalosta. Tontille rakentui 12 asunnon rivitalokohde As Oy Lehtishovi upeisiin Päijänne-maisemiin Säynätsalon Lehtisaareen. Hanke oli tärkeä osa positiivisessa tuloskehityksessä – kohteen valmiiden asuntojen myyntihinta ylittää 2 miljoonaa euroa.

Lainanhakuprosessi päätöksen teon jälkeen sujui ripeästi ilman ongelmia, ja rahoitus saatiin ajoissa järjestymään – ammattimiehet asialla.
Reetta Nummelin, toimitusjohtaja, Garantia Rakennus Oy
Garantia Rakennus Oy:n toimitusjohtaja Reetta Nummelin ja talous- ja hankintajohtaja Risto Niemi Lehtishovin rivitaloasunnon portailla.

Tutustu muihin UB Rahoituksen asiakkaiden kokemuksiin Tutustu