fbpx

Hinnasto

UB Rahoitus Oy:n verkkopalvelun käyttö ja lainan hakeminen palvelusta on maksutonta.

Lainan korko

Lainan korko määritellään laina-ajan, lyhennystavan ja lainaan kohdistuvan kokonaisriskin pohjalta välille 3,5 – 13,5 %.Mahdolliset reaalivakuudet ja henkilötakaukset laskevat sijoituskohteena olevan lainan kokonaisriskiä, ja näin ollen myös korkoa. Lainan korko on kiinteä koko laina-ajan.

Lainan avausmaksu

Perimme lainan avausmaksua 4,25 – 5 % myönnetystä lainapääomasta. Avausmaksun osuuteen vaikuttavat lainan lyhennystapa ja yhtiön lainan vakuudeksi mahdollisesti antamat reaalivakuudet.

Hallinnointipalkkio

Lainan hallinnointipalkkio on 1%/vuosi alkuperäisestä lainapääomasta. Hallinnointipalkkiota maksetaan jokaisen maksuerän yhteydessä.

Lainan ennenaikainen takaisinmaksu

Lainaa lyhennetään ensisijaisesti hyväksytyn maksusuunnitelman mukaisesti. Muutostarpeista maksusuunnitelmaan tulee aina olla yhteydessä UB Rahoitukseen etukäteen. Lainan ennenaikainen takaisinmaksu on maksutonta, mutta myös siitä tulee olla yhteydessä UB Rahoitukseen ennen maksujen suorittamista.

Maksumuistutus- ja viivästyskorkokulut

UB Rahoitus Oy laskuttaa ja veloittaa mahdolliset lainojen maksumuistutus- ja viivästyskorkokulut lainaajalta.

Rahoituspäällikkömme auttavat yrityksellenne parhaiten sopivan rahoitusratkaisun löytämisessä

Keskustele rahoituspäällikkömme kanssa yrityksenne rahoitustarpeista. Voit aloittaa rahoitusvaihtoehdoista keskustelemisen myös pyytämällä alustavan lainatarjouksen. Rahoituspäällikön tehtävänä on löytää yrityksellenne sopivin rahoitusvaihtoehto ja auttaa teitä läpi rahoitusprosessin.

OTA YHTEYTTÄ tai Pyydä tarjous

Vertaile rahoitusvaihtoehtoja

Tutustu tarkemmin eri vaihtoehtoihin ja kartoita itse yrityksellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

VERTAILE

Alustava lainatarjous

Lainan hakeminen on helpointa aloittaa pyytämällä alustava lainatarjous. Alustavasta lainatarjouksesta saa myös hyvän kuvan lainan kuluista.

Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta, eikä sido lainan ottamiseen. Alustavasta lainatarjouksesta on helppo tutustua tarkemmin lainan kuluihin, koska lainatarjousta tehtäessä pystymme selvittämään alustavasti lainaa hakevan yhtiön taloustilannetta.

PYYDÄ TARJOUS
 

Yrityslainalaskuri

Yrityslainalaskurilla voit arvioida yrityslainan kuluja karkealla tasolla, ja kokeilla eri lyhennystapojen, laina-aikojen ja vakuuksien vaikutusta lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainalaskurin antamissa tuloksissa ei pystytä huomioimaan yksittäisen yrityksen lainan kuluja, vaan laskuri haarukoi lainan kuluja karkealla tasolla.

LAINALASKURI