fbpx

Vakuudeton yrityslaina projektiluonteiseen rahoitukseen

UB Rahoituksen kuukausi- ja kertalyhenteisen yrityslainan yhdistelmässä lyhennys kuukausilyhenteisestä osuudesta ja korko molempien osuuksien osalta maksetaan kuukausittain tasaerissä. Kertalyhenteisen lainan osuus maksetaan kerralla viimeisessä lainaerässä.

Tämä niin sanotun bullet-lainan ja kuukausilyhenteisen lainan yhdistelmä on perinteisesti ollut käytössä lähinnä ajoneuvojen rahoituksessa.

UB Rahoitus päätti tuoda sen laajemmin tarjolle asiakkaidemme kysellessä yhtä aikaa sekä kuukausi- että kertalyhenteistä yrityslainaa mm. suurempiin laiteinvestointeihin.

Lainan korko lasketaan vain jäljellä olevalle lainapääomalle ja korko pysyy samana koko lainakauden ajan.

 • Lainaa 30 000 – 5 000 000 €ilman vakuuksia
 • Korko 6,5 – 13,5 %
 • Laina-aika 1 – 2 vuotta
 • Laina­lyhennykset etuajassa ilman lisäkuluja

Esimerkkilaina

Kuukausi- ja kertalyhenteisen yrityslainan yhdistelmä ilman vakuuksia

Lainasumma
100 000 euroa
Laina-aina
1 vuotta
Korkoprosentti 9,50 % Vakuudettoman lainan korkoprosentti (6,5 – 13,5 %) määräytyy yrityksen taloustietojen ja maksukyvyn ohella mahdollisten lainan henkilötakaajien perusteella.
Korko 4 749,96 €
Avausmaksu 4 500,00 € Lainan avausmaksu on 4,50 % alkuperäisestä lainapääomasta.
Kuukausierät (1–11) 4 863,33 € Kuukausierät 1–11 sisältävät pääoman lyhennyksen kuukausilyhenteisen osuuden osalta, lainan koron jäljellä olevalle lainapääomalle ja hallinnointipalkkion.
Viimeinen kuukausierä (12) 50 874,98 € Viimeinen kuukausierä pääoman lyhennyksen sekä kuukausi- että kertalyhenteisen osalta, lainan koron jäljellä olevalle lainapääomalle ja hallinnointipalkkion.
Hallinnointipalkkio 999,96 € Lainan hallinnointipalkkio on 1%/vuosi alkuperäisestä lainapääomasta.
Todellinen vuosikorko 19,04 % Todellisessa vuosikorossa otetaan huomioon kaikki lainaan liittyvät kustannukset.
Lainan kokonaiskustannukset 108 359,96 € Kokonaiskustannukset sisältävät alkuperäisen lainapääoman, lainan korkokustannukset, avausmaksun ja lainan hallinnointipalkkion.

Täydentävä rahoitusmuoto tai vaihtoehto pankkilainalle

UB Rahoituksen vakuudeton kuukausi- ja kertalyhenteisen yrityslainan yhdistelmä on erinomainen täydentävä rahoitusmuoto esimerkiksi normaalin pankkilainan ohelle. Sitä voi käyttää myös itsenäisenä rahoitusmuotona perinteisen pankkilainan sijaan.

Perinteiseen pankkilainaan nähden vakuudettoman yrityslainan kulut ovat hieman korkeammat. Toisaalta reaalivakuuksia ei tarvita ja lainaprosessi on moderni, joustava ja nopea.

Yrityslainan hakeminen onnistuu palvelussamme sähköisesti hakemuksen täyttämisestä lainasopimusten allekirjoittamiseen – ilman turhaa papereiden pyörittelyä.

Rahoituspäällikkömme palvelevat lainasiakkaitamme alustavasta lainatarjouksesta alkaen. Sama rahoituspäällikkö palvelee teitä koko rahoitusprosessin läpi ja auttaa tarvittaessa lainahakemuksen täyttämisessä. Näin pyrimme säästämään sekä teidän aikaanne että vaivaanne turvallisuudesta tinkimättä.

ALOITA YRITYSLAINAN HAKEMINEN

 • Alustava yrityslainatarjous jopa samana työpäivänä

  Tarjouspyynnön täyttäminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan hyvänsä – aina yhtä helposti.

 • Lainaehdotus kahdessa työpäivässä

  Yrityskohtainen rahoituspäällikkö lähettää lainaehdotuksen hyväksyttäväksi lainahakemuksen täytettyänne.

 • Yrityslaina alle viikossa

  Sijoittajat pääsevät sijoittamaan yrityksenne lainaan heti hyväksyttyänne lainaehdotuksen. Lainan voi nostaa sen täytyttyä kokonaan, tai osissa sen täyttyessä.

Reaalivakuudeton kuukausi- ja kertalyhenteisen yrityslainan yhdistelmä

Yrityslainan ehdot, lainan enimmäismäärä ja koron määrittyminen

Noudatamme jokaisen lainahakemuksen arvioinnissa samoja määreitä. Saatavilla olevien taloustietojen pohjalta laskemme yritykselle lainankantokyvyn, teemme arvion yrityksen maksukyvystä lainakauden aikana ja arvioimme lainan kokonaisriskin sijoituskohteena.

Lainan kokonaisriskin arviointiin vaikuttavat yrityksen taloustietojen ja maksukyvyn ohella mahdolliset lainan henkilötakaajat. Lainaan sisältyvän kokonaisriskin pohjalta määritellään lainan korko.

Lopullisen rahoituspäätöksen tekevät palveluumme rekisteröityneet sijoittajat. Yhteistyössä lainaa hakevan yrityksen kanssa pyrimme tarjoamaan sijoittajille riittävät tiedot sijoituspäätöksen pohjaksi, yhteisesti sovittujen sääntöjen mukaisesti.

ALOITA YRITYSLAINAN HAKEMINEN

tai kysy lisää rahoituspäälliköiltämme

 • Yritys on rekisteröity Suomeen

  Rahoitusta voivat saada Suomeen rekisteröidyt yhtiöt, joiden yhtiömuoto on avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö tai julkinen osakeyhtiö.

 • Yrityksen luottoluokitus on AAA – A

  Jokaisen yhtiön luottoluokitus arvioidaan yhteistyössä Asiakastieto Oy:n kanssa. Luottoluokituksen, liikevaihdon, tuloksen, taseen ja rahoitustuloksen avulla laskemme jokaiselle yritykselle lainankantokyvyn. Mahdolliset lainan henkilötakaajat tai reaalivakuudet eivät vaikuta yhtiölle myönnettävän lainan enimmäismäärään.

 • Maksukyvyn säilyminen

  Toimimme vastuullisen luotonmyönnön periaatteiden mukaisesti. Keskeinen rahoitusehto on yrityksen maksukyvyn säilyminen hyvänä koko lainakauden ajan.