fbpx

Täydentävä rahoitusmuoto tai vaihtoehto pankkilainalle

UB Rahoituksen vakuudeton kertalyhenteinen yrityslaina on erinomainen täydentävä rahoitusmuoto esimerkiksi normaalin pankkilainan ohelle. Sitä voi käyttää myös itsenäisenä rahoitusmuotona perinteisen pankkilainan sijaan.

Perinteiseen pankkilainaan nähden vakuudettoman yrityslainan kulut ovat hieman korkeammat. Toisaalta reaalivakuuksia ei tarvita ja lainaprosessi on moderni, joustava ja nopea.

Yrityslainan hakeminen onnistuu palvelussamme sähköisesti hakemuksen täyttämisestä lainasopimusten allekirjoittamiseen – ilman turhaa papereiden pyörittelyä.

Rahoituspäällikkömme palvelevat lainasiakkaitamme alustavasta lainatarjouksesta alkaen. Sama rahoituspäällikkö palvelee teitä koko rahoitusprosessin läpi ja auttaa tarvittaessa lainahakemuksen täyttämisessä. Näin pyrimme säästämään sekä teidän aikaanne että vaivaanne turvallisuudesta tinkimättä.

ALOITA YRITYSLAINAN HAKEMINEN

 • Alustava yrityslainatarjous jopa samana työpäivänä

  Tarjouspyynnön täyttäminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan hyvänsä – aina yhtä helposti.

 • Lainaehdotus kahdessa työpäivässä

  Yrityskohtainen rahoituspäällikkö lähettää lainaehdotuksen hyväksyttäväksi lainahakemuksen täytettyänne.

 • Yrityslaina alle viikossa

  Sijoittajat pääsevät sijoittamaan yrityksenne lainaan heti hyväksyttyänne lainaehdotuksen. Lainan voi nostaa sen täytyttyä kokonaan, tai osissa sen täyttyessä.

Vakuudeton yrityslaina lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen

UB Rahoituksen kertalyhenteinen yrityslaina, niin sanottu bullet-laina, on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen.

Kuukausittain maksetaan vain korko lainapääomalle ja laina lyhennetään kerralla viimeisessä maksuerässä.

 • Lainaa 30 000 – 5 000 000 €ilman vakuuksia
 • Korko 6,5 – 13,5 %
 • Laina-aika 3 – 12 kk
 • Laina­lyhennykset etuajassa ilman lisäkuluja

Esimerkkilaina

Kertalyhenteinen yrityslaina ilman vakuuksia

Lainasumma
100 000 euroa
Laina-aina
1 vuotta
Korkoprosentti 9,50 % Vakuudettoman lainan korkoprosentti (6,5 – 13,5 %) määräytyy yrityksen taloustietojen ja maksukyvyn ohella mahdollisten lainan henkilötakaajien perusteella.
Korko 9 500,04 €
Avausmaksu 4 500,00 € Lainan avausmaksu on 4,50 % (4,25 – 5 %) alkuperäisestä lainapääomasta.
Kuukausierät (1–11) 875,00 € Kuukausierät 1–11 sisältävät lainan koron ja hallinnointipalkkion.
Viimeinen kuukausierä (12) 100 875,00 € Viimeinen kuukausierä sisältää lainan koron, pääoman lyhennyksen ja hallinnointipalkkion.
Hallinnointipalkkio 999,96 € Lainan hallinnointipalkkio on 1%/vuosi alkuperäisestä lainapääomasta.
Todellinen vuosikorko 16,18 % Todellisessa vuosikorossa otetaan huomioon kaikki lainaan liittyvät kustannukset.
Lainan kokonaiskustannukset 110 500,00 € Kokonaiskustannukset sisältävät alkuperäisen lainapääoman, lainan korkokustannukset, avausmaksun ja lainan hallinnointipalkkion.

Reaalivakuudeton kertalyhenteinen yrityslaina

Yrityslainan ehdot, lainan enimmäismäärä ja koron määrittyminen

Noudatamme jokaisen lainahakemuksen arvioinnissa samoja määreitä. Saatavilla olevien taloustietojen pohjalta laskemme yritykselle lainankantokyvyn, teemme arvion yrityksen maksukyvystä lainakauden aikana ja arvioimme lainan kokonaisriskin sijoituskohteena.

Lainan kokonaisriskin arviointiin vaikuttavat yrityksen taloustietojen ja maksukyvyn ohella mahdolliset lainan henkilötakaajat. Lainaan sisältyvän kokonaisriskin pohjalta määritellään lainan korko.

Lopullisen rahoituspäätöksen tekevät palveluumme rekisteröityneet sijoittajat. Yhteistyössä lainaa hakevan yrityksen kanssa pyrimme tarjoamaan sijoittajille riittävät tiedot sijoituspäätöksen pohjaksi, yhteisesti sovittujen sääntöjen mukaisesti.

ALOITA YRITYSLAINAN HAKEMINEN

tai kysy lisää rahoituspäälliköiltämme

 • Yritys on rekisteröity Suomeen

  Rahoitusta voivat saada Suomeen rekisteröidyt yhtiöt, joiden yhtiömuoto on avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö tai julkinen osakeyhtiö.

 • Yrityksen luottoluokitus on AAA – A

  Jokaisen yhtiön luottoluokitus arvioidaan yhteistyössä Asiakastieto Oy:n kanssa. Luottoluokituksen, liikevaihdon, tuloksen, taseen ja rahoitustuloksen avulla laskemme jokaiselle yritykselle lainankantokyvyn. Mahdolliset lainan henkilötakaajat tai reaalivakuudet eivät vaikuta yhtiölle myönnettävän lainan enimmäismäärään.

 • Maksukyvyn säilyminen

  Toimimme vastuullisen luotonmyönnön periaatteiden mukaisesti. Keskeinen rahoitusehto on yrityksen maksukyvyn säilyminen hyvänä koko lainakauden ajan.