fbpx

Rahoitusratkaisu lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen

UB Rahoituksen kertalyhenteinen, niin sanottu bullet-laina, on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen.

Lainasta maksetaan kuukausittain vain korko ja koko laina lyhennetään kerralla viimeisessä maksuerässä. Rahoitusratkaisuna se sopii parhaiten hankkeisiin, joissa pääoma on sidottuna hankkeeseen määräajan.

Korko pysyy samana koko lainakauden ajan. Näin yrityksen lainakulut ovat ennakoivissa koko lainakauden ajan, mikä helpottaa yrityksen talouden suunnittelua. Tarjoamme kertalyhenteistä yrityslainaa sekä ilman vakuuksia että vakuuksilla.

 • Lainaa 30 000 – 5 000 000 €
 • Korko 3,5 – 13,5 %
 • Laina-aika 3 – 36 kk
 • Laina­lyhennykset etuajassa ilman lisäkuluja
 • Ilman vakuuksia tai vakuuksilla

Täydentävä rahoitusmuoto tai vaihtoehto pankkilainalle

UB Rahoituksen kertalyhenteinen yrityslaina on erinomainen täydentävä rahoitusmuoto esimerkiksi normaalin pankkilainan ohelle. Sitä voi käyttää myös itsenäisenä rahoitusmuotona perinteisen pankkilainan sijaan.

Perinteiseen pankkilainaan nähden kuukausilyhenteisen yrityslainan kulut ovat hieman korkeammat. Toisaalta se antaa joustaa reaalivakuuksien osalta ja lainaprosessi on moderni, joustava ja nopea.

Yrityslainan hakeminen onnistuu palvelussamme sähköisesti hakemuksen täyttämisestä lainasopimusten allekirjoittamiseen – ilman turhaa papereiden pyörittelyä.

Rahoituspäällikkömme palvelevat lainasiakkaitamme alustavasta lainatarjouksesta alkaen. Sama rahoituspäällikkö palvelee teitä koko rahoitusprosessin läpi ja auttaa tarvittaessa lainahakemuksen täyttämisessä. Näin pyrimme säästämään sekä teidän aikaanne että vaivaanne turvallisuudesta tinkimättä.

Aloita yrityslainan hakeminen

 • Alustava yrityslainatarjous jopa samana työpäivänä

  Tarjouspyynnön täyttäminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan hyvänsä – aina yhtä helposti.

 • Lainaehdotus kahdessa työpäivässä

  Yrityskohtainen rahoituspäällikkö lähettää lainaehdotuksen hyväksyttäväksi lainahakemuksen täytettyänne.

 • Yrityslaina alle viikossa

  Sijoittajat pääsevät sijoittamaan yrityksenne lainaan heti hyväksyttyänne lainaehdotuksen. Lainan voi nostaa sen täytyttyä kokonaan, tai osissa sen täyttyessä.

Rahoituspäällikkömme auttavat yrityksellenne parhaiten sopivan rahoitusratkaisun löytämisessä

Keskustele rahoituspäällikkömme kanssa yrityksenne rahoitustarpeista. Voit aloittaa rahoitusvaihtoehdoista keskustelemisen myös pyytämällä alustavan lainatarjouksen. Rahoituspäällikön tehtävänä on löytää yrityksellenne sopivin rahoitusvaihtoehto ja auttaa teitä läpi rahoitusprosessin.

OTA YHTEYTTÄ tai Pyydä tarjous

Joustava rahoitusratkaisu, vakuuksilla tai ilman

Yritysrahoituksen kokonaiskustannuksiin vaikuttavat yrityksen taloustietojen ja maksukyvyn ohella mahdollinen yrityslainan vakuutena oleva reaaliomaisuus. Vakuudelliset yrityslainat tarjoavat vakuudettomia alhaisemman koron ja mahdollisuuden pitempään laina-aikaan.

Vakuudeton kertalyhenteinen yrityslaina

UB Rahoituksen vakuudeton yrityslaina tarjoaa järkevän korkotason jättäen yrityksen mahdollisen vakuudeksi sopivan kiinteän omaisuuden käytettäväksi muihin rahoitusmuotoihin nyt tai tulevaisuudessa.

Vakuudellinen kertalyhenteinen yrityslaina

UB Rahoituksen vakuudellinen yrityslaina edellyttää 20 – 100 % reaalivakuuksia. Lainan kokonaiskulut ovat vakuudetonta edullisemmat ja laina-aika tarvittaessa pitempi.

Yrityslainaesite

Lataa yrityslainaesite. Esitteestä löydät keskeiset tiedot UB Rahoituksen tarjoamista lainoista.

ESITE

Jo 248 suomalaista yritystä on saanut kauttamme rahoitusta yhteensä 52,4 miljoonalla eurolla.

Lainaehdot, lainan enimmäismäärä ja koron määrittyminen

Noudatamme jokaisen lainahakemuksen arvioinnissa samoja määreitä. Saatavilla olevien taloustietojen pohjalta laskemme yritykselle lainankantokyvyn, teemme arvion yrityksen maksukyvystä lainakauden aikana ja arvioimme lainan kokonaisriskin sijoituskohteena.

Lainan kokonaisriskin arviointiin vaikuttavat yrityksen taloustietojen ja maksukyvyn ohella mahdolliset lainan henkilötakaajat sekä mahdollinen lainan vakuutena oleva reaaliomaisuus. Lainaan sisältyvän kokonaisriskin pohjalta määritellään lainan korko.

Lopullisen rahoituspäätöksen tekevät palveluumme rekisteröityneet sijoittajat. Yhteistyössä lainaa hakevan yrityksen kanssa pyrimme tarjoamaan sijoittajille riittävät tiedot sijoituspäätöksen pohjaksi, yhteisesti sovittujen sääntöjen mukaisesti.

ALOITA YRITYSLAINAN HAKEMINEN

tai kysy lisää rahoituspäälliköiltämme

 • Yritys on rekisteröity Suomeen

  Rahoitusta voivat saada Suomeen rekisteröidyt yhtiöt, joiden yhtiömuoto on avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö tai julkinen osakeyhtiö.

 • Yrityksen luottoluokitus on AAA – A

  Jokaisen yhtiön luottoluokitus arvioidaan yhteistyössä Asiakastieto Oy:n kanssa. Luottoluokituksen, liikevaihdon, tuloksen, taseen ja rahoitustuloksen avulla laskemme jokaiselle yritykselle lainankantokyvyn. Mahdolliset lainan henkilötakaajat tai reaalivakuudet eivät vaikuta yhtiölle myönnettävän lainan enimmäismäärään.

 • Lainan takaisinmaksu onnistuu kassavirralla

  Toimimme vastuullisen luotonmyönnön periaatteiden mukaisesti. Kaikkien markkinapaikalle hyväksyttyjen yrityksien pitää selvitä lainan takaisin maksusta omalla kassavirrallaan.