fbpx

Alustava lainatarjous

Alustavan lainatarjouksen saa jopa saman työpäivän aikana. Tarvitsemme vain Y-tunnuksen, yhteystiedot ja tiedot tarvittavasta rahoituksesta.

 • Täytä alle 5 minuutissa
 • Alustava lainatarjous vähintään työpäivässä

Tarjouspyynnön voi täyttää, koska itselle parhaiten sopii. Rahoituspäällikömme käsittelevät tarjouspyynnöt saapumisjärjestyksessä mahdollisimman nopeasti. Alustava rahoitustarjous toimitetaan sähköpostitse viimeistään seuraavana työpäivänä.

PYYDÄ LAINATARJOUS

Lainahakemuksen täyttäminen

Täyttämällä lainahakemuksen saat lainaehdotuksen hyväksyttäväksi kahdessa työpäivässä.

 • Nopein tapa edetä rahoituksen hankinnassa
 • Tunnistautuminen pankkitunnuksilla
 • Lainaehdotus kahdessa työpäivässä

Lainahakemuksen täyttämiseen tarvitaan jonkin verran tietoja yrityksen omistuksesta ja dokumentteja taloustilanteesta. Hakemuksen täyttämisen voi aloittaa ilman näitäkin tietoja. Aloittamiseen tarvitset vain henkilökohtaiset pankkitunnuksesi.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Lainahakemuksen käsittely

UB Rahoitus käsittelee lainahakemukset kahden työpäivän kuluessa lainahakemuksen allekirjoittamisesta. Yrityskohtainen yhteyshenkilönne lähettää yksilöllisen lainaehdotuksen yrityksenne hyväksyttäväksi.

 • Luottoluokituksen arviointi
 • Lainankantokyvyn määrittäminen
 • Lainan koron määräytyminen

Jokaisen lainahakemuksen täyttäneen yhtiön luottoluokitus arvioidaan yhteistyössä Asiakastieto Oy:n kanssa. Luottoluokituksen, liikevaihdon, tuloksen, taseen ja rahoitustuloksen avulla laskemme jokaiselle yritykselle yksilöllisen lainankantokyvyn ja korkoprosentin. Mahdolliset lainan henkilötakaajat ja reaalivakuudet saattavat laskea lainan korkoa, mutta eivät vaikuta yhtiölle myönnettävän luoton enimmäismäärään.

Lainaehdotuksen hyväksyminen

Lainaehdotus hyväksytään kirjautumalla palveluumme ja hyväksymällä lainaehdotus sähköisesti.

 • Lainaehdotus hyväksytään henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla

Lainaehdotuksen hyväksymisen yhteydessä lähetämme SMS-viestinä kertakäyttöisen tunnuksen, jolla vahvistetaan lainaehdotuksen hyväksyminen. Lainaehdotuksen hyväksymisen jälkeen lainahakemuksen tiedot julkaistaan välittömästi palveluun rekisteröityneille sijoittajille ja he pääsevät sijoittamaan lainaan.

Lainan avautuminen sijoittajille

Palveluun rekisteröityneet sijoittajat pääsevät tutustumaan yksittäisen lainan ja lainoitettavan yrityksen tietoihin ja sijoittamaan lainaan.

Sijoitukset voivat tapahtua joko automaattisesti sijoittajien määrittämien kriteerien mukaisesti tai lainakohtaisesti.

Lainan nostaminen

Lainan voi nostaa kokonaan tai osissa (30% / 60% / 100% kokonaislainasummasta) sen täyttyessä sijoituksista.

 • Nosto kokonaisuudessaan tai osissa
 • Nosto vaatii sähköisen allekirjoituksen

Lainan hakija voi seurata palvelussa reaaliajassa sijoitusten kertymistä omaan lainaansa. Lisäksi hakija saa sähköpostitse ilmoituksen lainasumman täyttymisen vaiheista: 30%, 60% ja 100%.

Laina on avoinna sijoittajille kaksi kuukautta. Tämän jälkeen lainaan ei voi tehdä sijoituksia. Laina, tai lainan osat, jotka ovat täyttyneet, tulee nostaa viiden arkipäivän kuluessa sijoitusten päättymisestä. Mikäli lainaa ei ole nostettu viiden arkipäivän kuluessa lainahakemus erääntyy ja sijoitetut varat palautetaan sijoittajille.

Lainan lyhentäminen

Lainaa lyhennetään ensisijaisesti hyväksytyn maksusuunnitelman mukaisesti. Muutostarpeista maksusuunnitelmaan tulee aina olla yhteydessä UB Rahoitukseen etukäteen.

 • Lyhennykset etuajassa ilman lisäkuluja
 • Keskustele aina etukäteen muutoksista maksusuunnitelmaan

Kuukausilyhenteisessä rahoituksessa lainanlyhennys ja korko maksetaan kuukausittain tasaerissä. Kertalyhenteisessä rahoituksessa maksetaan kuukausittain vain korkoa ja laina lyhennetään kerralla viimeisessä maksuerässä. Kuukausi- ja kertalyhenteisen yrityslainan yhdistelmässä lyhennys kuukausilyhenteisestä osuudesta ja korko jäljellä olevalle lainapääomalle maksetaan kuukausittain tasaerissä. Viimeisen lainaerän yhteydessä lyhennetään lisäksi kerralla koko kertalyhenteisen lainan osuus.